avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1158 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... declaratie de avere
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

declaratie de avere

Buna ziua ,va rog sa ma ajutati intr-o problema.Trebuie sa depun declaratia de avere si nu stiu cum sa procedez in cazul sotului care este plecat in strainatate ,lucreaza acolo fara contract de munca .Banii care ii castiga ii depune intr-un cont deschis pe numele meu in coroane suedeze .La care rubrica de venituri il pot trece pe el?Mentionez ca are lucrat 4 luni in tara la un patron cu contract de munca , restul le-a lucrat in strainatate fara contract .Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 17:55, 9 Mai 2017
Puneti-le la alte surse.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia de avere adabia adabia Suntem functionari publici şi ni s-au distribuit formularele privind declaratile de avere si declaratiile de interese in vederea completarii lor. Pensia ... (vezi toată discuția)
Declarații false privind veniturile Miha1909 Miha1909 Buna ziua, am cerut prin instanța plata pensiei alimentare. După 1 an de la proces fostul a venit in Ro, el lucrând in străinătate și s a angajat la o ... (vezi toată discuția)
Neplata pensiei alimentare de catre unul dintre parinti aflati in strainatate feli7566 feli7566 Buna seara.Asi dori sa stiu care sunt consecintele unui parinte rau platnic voitor plecat in strainatate si anume in Italia ,care nu a platit pensia alimentara ... (vezi toată discuția)