De unde pot lua o cerere pentru partaj bunuri comune? Vreau sa inaintez partajul dar nu gasesc si nu stiu de unde pot lua cererea. Nu imi pot permite un avocat si am inteles ca pot depune singur actele necesare pentru acesta. Va multumesc frumos.
Ma pot reprezenta singur intr un proces de partaj? De ce anume am nevoie pentru asta? Fosta sotie m a lasat cu un credit bancar si cu o rata pt un tv care este in posesia ei...eu platesc totul pt ca nu imi permit sa deschid proces de partaj..am inteles ca este foarte costisitor...rata bancara am facut o in timpul casniciei...refinantare mai exact..si acum ea refuza sa impartim rata un valoare de 500 lei lunar tinand cont ca ea beneficiaza de pe urma creditului plus un tv pe care il platesc separat inca 100 lei...decizia de divort inca nu mi a ajuns acasa...eu trebuie sa platesc pensie alimentara dar atata timp cat nu am decizia in mana nu am platit mai ales ca ea imi refuza contactul cu cel mic...cerand doar bani...Ce as putea sa fac? Acum mi a facut plangere la politie...eu locuiesc si cu chirie si o buna parte din salariul meu se duce pe chirie... Multumesc
Am fost casatorit cu EA 2 ani jumatate si avem un copil. De curand in urma neintelegerilor am hotarat sa divortam. Lucru care s-a si intamplat. In timpul casatoriei am facut un credit la banca pe numele meu ptr modernizarea locuintei. am avut bonurile si toate cele cumparate in casa, dar mi le-a aruncat acum ceva timp. Pentru a actiona in instanta sa impartim rata la banca am inteles ca am nevoie de contractul cu care am incheiat creditul. Specific ca eu nu am beneficiat de absolut nimic din toata suma, toti bani intrand in renovarea totala a apartamentului.
intrebarea mea este: pot sa fac o refinantare la banca pe acel credit inainte de a ajunge in instanta pentru partaj?Ma afecteaza daca refinantez creditul actual, pentru care voi avea partajul? creditul vreau sa il refinantez pentru a plati taxa de timbru judiciar pentru instanta. Fiind unul destul de mare nu imi permit sa actionez altfel.