avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 992 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cerere partaj bunuri comune
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cerere partaj bunuri comune

De unde pot lua o cerere pentru partaj bunuri comune? Vreau sa inaintez partajul dar nu gasesc si nu stiu de unde pot lua cererea. Nu imi pot permite un avocat si am inteles ca pot depune singur actele necesare pentru acesta. Va multumesc frumos.

Alte discuții în legătură

Divort la oficiul starii civile si impartire bunuri stoianflorian stoianflorian buna va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns. Am decis impreuna cu partenera sa desfacem casatoria la oficiul starii civile de care apartinem. In ... (vezi toată discuția)
Acte doveditoare partaj fara pretentii dupa divort foxygen foxygen Buna ziua, Azi, impreuna cu sotia, am inaintat la judecatoria de sector, actele necesare pentru un divort de comun acord. Intr-o luna suntem chemati la ... (vezi toată discuția)
Partaj prin tranzactie ContSters126200 ContSters126200 Buna ziua! Am mai pus azi-dimineata intrebarile acestea in continuarea unui subiect deschis de mine, dar la care nu am mai scris demult, de aceea am deschis ... (vezi toată discuția)