avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters425153

Activitate ContSters425153

Răspuns la discuția pensia alimentara
Da,este logic si corect cum explicați ,dar care este articolul din lege care arată acest lucru referitor la tinerii căsătoriți ?
Va multumesc.
Răspuns la discuția pensia alimentara
Buna ziua,referitor la cazul meu ,copilul poate oricand veni acasa in continuare in ingrijirea mea,odata ce mi-a fost incredintat la divort.Dar daca hotaraste sa isi ia viata in piept o poate face pe proprie raspundere,fiind in stare sa isi intretina noua familie.
Nu stiu ce prevede legea in cazul acesta si daca ma puteti lamuri,avand in vedere ca tatal lui ii da in continuare pensie de intretinere o suma pe care eu o castig intr-o luna.Va multumesc.
Buna ziua, am un copil in intretinere ,cu varsta de 22 ani,dupa divort,care este student la facultatea de medicina si casatorit ,tinerii casatoriti dorind sa locuiasca singuri ,cu chirie,dar neavand nici un venit,decat pensia alimentara de la tatal copilului meu si bani de la parintii fetei(nurorii mele).
Intrebarea este daca eu ca si mama trebuie sau sunt obligata prin lege sa contribui la vreo pensie de intretinere pentru copilul care a plecat de acasa ?Relatiile mele cu tinerii casatoriti fiind alterate,baiatul ar dori sa ma dea in judecata pentru pensia de intretinere.
Va multumesc.