avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 461 soluții astăzi
Forum Activitate Alina9999

Activitate Alina9999

Răspuns la discuția Plangere insulta si calomnie
Nu pot faca absolut nimic in aceasta privinta? E liber sa jigneasca si sa ma calomnieze si nu i se intampla nimic?
Răspuns la discuția Plangere insulta si calomnie
Pe langa asta , a sunat la fost angajator si i.a spus aceleasi lucruri jignitoare, fara nicio baza si nicio dovada. Ultimile.luni in care au am fost angajata lui nu am avut carte de munca. Nu mi se pare corect ca pe baza unor presuspuneri fara baza, fara macar o pista care sa duca spre savarsirea faptei, el sa ma jigneasca si mai mult sa vorbeasca urat la adresa mea in fata colegilor si a fosrului angajator.
Răspuns la discuția Plangere insulta si calomnie
M.a amenintat cu puscaria ( pentru o fapta inventata, fara dovezi), a spus tuturor fostilor colegi presupusa mea fapta si le.a interzis sa mai vorbeasca cu mine. in plus jignirile pe care mi le.a adus, atat in fata colegilor cat si personal in casa mea , dar si prin mesaje. Am mesajele jignitoare in telefon.
Buna ziua, de curand am avut o discutiecu un fost angajator care m.a acuzat de niste fapte pe care nu le poate dovedi, m.a ameninta ca sotia sa lucreaza in justitie si m.a insultat, atat la telefon cat si prin mesaje, ultima data amenintarea s.a petrecut chiar in casa mea. Ce pot face in acest sens? Ii pot face o plangere pentru insulta si calomnie? Am vreo sansa de castig? Ce altceva ma svatuiti sa fac? Multumesc