avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Activitate Gabriel7809

Activitate Gabriel7809

Răspuns la discuția Formare profesionala
Buna ziua .
Azi am primit de la fosta firma diar o adeverita ca am participat la acel curs semnata de director si seful rus semnatuta firmei cu care am facut cursul nu apare . Iar pe adeverita scrie ca am participat la acel curs nu ca am participat la cursul de formare profesionala si mao scrie ca a fost eliberata la cererea mea . Eu am soloicitat eliberarea certificatului de calificare. Eu am toate cererile pe care leam depus . Ce imi recomandati sa fac sa ma duc sa depun o cerere la itm sau mai intai sa ma duc la un avocat cu tot ce am ?
Răspuns la discuția Formare profesionala
Daca eu nu primesc certificatul pot sa ii dau in judecata pentru a imi recupera cele 2 salari?
Răspuns la discuția Formare profesionala
Am fost de-acord sa platesc suma de bani care este scrisa in actul adițional. Costul cursului este destul de mare . Ei mi-au oprint 2 salarii si restul de bani a ramas sa ii platesc cand primesc certificatul. Dar au trecut aproape 2 luni . As dori sa știu cat au ei la dispoziție sa imi dea calificarea si daca certificatul nu este in regula pot face ceva ?
Răspuns la discuția Formare profesionala
Firma din germania produce cnc pt care am facut curs . Dar daca nu imi dau certificatul sau el nu este recunoscut pot face ceva ? Adica ei miau oprit bani fara un ordin judecătoresc
Răspuns la discuția Formare profesionala
Eu ast acel certificat pe care ei nici pana in momentul de fata nu mi lau eliberat. Dar ei nici la ei nu lau recunoscut .. daca il recunoșteau nu puteau sa ma tina tot muncitor necalificat n ?
Răspuns la discuția Formare profesionala
Cursul lam facut cu o firma din germania
Răspuns la discuția Formare profesionala
Angajator.. si am facut un act adițional si am uitat sa menționez ca dupa terminarea cursului tot mun ne calificat am ramas
Bună ziua domnule avocat .
Am avut un act adițional prin care nu puteam sa plec timp de 3 ani in urma unui curs de formare profesională. Eu am incetat contractul individual de muncă fara sa se termine perioada de e ani . Am fost de-acord sa platesc suma de bani care este scrisa in actul adițional doar daca primesc calificarea. A trecut o luna de zile de atunci si nu am primit nimic .. Am vorbit cu directorul general si mia spus ca diploma este in lucru si sa vada daca imi da diploma de calificare sau diploma de participare la curs de formare profesionala. As vrea sa stiu daca ei imi dau diploma de participare este legal ?