Bună ziua domnule avocat .
Am avut un act adițional prin care nu puteam sa plec timp de 3 ani in urma unui curs de formare profesională. Eu am incetat contractul individual de muncă fara sa se termine perioada de e ani . Am fost de-acord sa platesc suma de bani care este scrisa in actul adițional doar daca primesc calificarea. A trecut o luna de zile de atunci si nu am primit nimic .. Am vorbit cu directorul general si mia spus ca diploma este in lucru si sa vada daca imi da diploma de calificare sau diploma de participare la curs de formare profesionala. As vrea sa stiu daca ei imi dau diploma de participare este legal ?
Angajatorii care organizeaza programe de formare profesională pentru salariaţii proprii, eliberează certificate de absolvire recunoscute numai în cadrul unităţilor respective.
Certificatele au recunoaştere naţională numai dacă angajatorii sunt autorizaţi ca furnizori de formare profesională.
Eu ast acel certificat pe care ei nici pana in momentul de fata nu mi lau eliberat. Dar ei nici la ei nu lau recunoscut .. daca il recunoșteau nu puteau sa ma tina tot muncitor necalificat n ?