Nu iti face griji. Spune de la cine ai cumparat daca-l cunosti sau are vreo porecla.
In rest poti sa stai linistit si daca ai cazier tot om in societate ramai, faptul ca te-a prins odata politia cu un joint nu te face mai bun sau mai rau pt cei din jur la fel cum faptul ca vrei sa mergi la o facultate nu te face cu nimic mai bun sau mai rau decat altii.
Bunatatea unei persoane cu sau fara cazier se masoara in actiunile persoanei in relatia cu ceilalti si contributia financiara care o aduce societatii, din punctul meu de vedere.
Restul este bullshit.
Anul trecut am vandut o masina AMORTIZATA de pe persoana juridica catre o persoana fizica straina.
Am avut un control de la finante unde ei zic ca pretul de achizitie este mare ( adica pretul cu care am cumparat eu auto ) si ca pretul de vanzare este prea mic si sub pretul pietei, iar ca eu nu am o expertiza in acest sens ca sa dovedesc ca valoarea ei este cea din contract si valoarea de altfel pe care am facturat-o clientului.
Ati putea va rog frumos sa ma ajutati indicandu-mi articolul din lege care imi cere respectiva experitza ? sau am nevoie de acea expertiza ca sa vand autoturismul la un pret acceptabil pt mine ?
Ce doresc inspectorii sa faca este sa imi stabileasca ei un pret de piata la care eu sa platesc TVA.