avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1072 soluții astăzi
Forum Activitate Turky

Activitate Turky

Răspuns la discuția Radar la 10 m de calea ferata
pe inregistrarea video se vede clar(cred) ne apropiamde a trece sub calea ferata,eu eram pe o parte ,iar dansii pe partea cealalta. Unde as putea so caut un astfel de expert? Mersi Frumos
Buna ziua. Am si eu o probema,cu politia si cu radarul.Am fost filmat de o masina a politiei in mers,in localitate cu viteza de 81 km/h, chiar langa caleaferata,deci (inalta tensiune)Mi au oprit,mi-au intocmit PV iar cand au venit cu procesul ca sa semnez ,an vrut ca sa treaca ca m-au filmat in apropierea inaltei tensiuni,agentul sa dus inapoi la masina si a intrebat colegii ce sa scrie.Cand a venit inapoi era trecuta in rubrica ''Alte Mentiunï'' - Nu sunt de acord. Am zis iarasi sa treaca ce dictez eu,iarasi sa dus la masina de politie venind inapoi ,cu inscriptia "Nu vrea sa semneze"',iarasi am zis o sa semnez dar va rog frumos ca sa treceti acolo ca santem langa inalta tensiune,agentul sa uitat la colegii,a dat actele inapoi si cu procesul a urcat in masina si au plecat.La trei zile am primit procesul prin posta. Cum pot sa fac o contestatiie,si am sanse s-o castig.Multumesc ptr raspunsuri