Pana la urma s-a ajuns la un compromis : delimitarea spatiului de vanzare fata de laborator rezultand astfel o autorizatie de functionare pe alimentatie publica si o taxa de 1000 ron pentru spatiul de vanzare si un aviz program de functionare pentru laborator cu o taxa de 80 ron . DA TOT NU E CORECT !!!
Buna ziua . Am un laborator de cofetarie si un mic spatiu de vanzare in fata . Ca si suprafata totala am 160 m2 din care 20 mp spatiu vanzare . In spatiul de vanzare am 2 mese si 6 scaune . Cand am fost sa depun documentatia pentru aviz functionare nu mi-a fost acceptata deoarece nu aveam pe adresa respectiva codul CAEN 5610 - restaurante - la care se incadreaza cofetaria ?!? Dupa obtinerea codului am mers inapoi la Primarie si ... 2500 RON taxa pentru ca suprafata totala depaseste 100 m2 . Eu mesele respective le tin mai mult pentru a lua loc clientii in momentul in care lasa o comanda pentru nunta , botez , etc . In mod cert nu vand de suma asta intr-un an celor care mananca in cofetarie . A mai platit cineva la fel ? De la Primarie m-a sfatuit sa scot mesele din poza si sa ma " descurc " cu cei care vin in control .