in testament era trecut ce am spus de la inceput. nu e prevazuta nici o alta clauza legata de copii. e mentionat doar mostenitorul si atat. in plus se mentioneaza in testament (am mai spus) ca nu are sot, parinti, frati si nici descendenti legali, ceea ce este fals.
testamentul este autentic. scrie ca a foat facut in 3 exemplare originale, probabil unul a fost dat beneficiarului. mai e ceva ciudat - in testament precizeaza ca lasa bunurile unui mostenitor desemnat pentru ca nu are descendenti, ceea ce nu este adevarat.
eu sunt mostenitorul legal. e vorba de bunica mea care e internata la un azil. am gasit un testament facut de ea in urma cu cativa ani in favoarea unei rude mai indepartate. eu am grija acum de locuinta ei (asa am gasit si testamentul). nu stiu ce se va intampla cu respectivul testament. dupa ce va muri. pot emite pretentii succesorii celei trecute in testament?
ce se intampla daca exista un testamental unei persoane, iar mostenitorul testamentar a decedat? drepturile trec la mostenitorii legali ai persoanei sau la succesorii mostenitorului testamentar?