Este adevarat ceea ce spuneți dumneavoastră dar vecini ca ai mei nu doresc nimănui.
Ca sa ii descriu mai pe scurt sunt genul..eu stau la etajul 4 la mine nu se aude gălăgie deci fac ce vreau ca eu fac legea...sa stai cu bidonul de bere si sa vb tare cat vri si cum vrei in geamul cuiva asta se cheamă nesimțire zic eu..
Nu ma deranjează ca pune flori ideea este cate??? ..si florile si pomii au un rost si un fel de a fi puși.. Nu așa cu miile doar ca sa enervez pe cineva ca vorba aia eu stau la 4 la mine tot bate soarele si vad lumina zilei.. Cel de la parter gura mica ca spațiul verde îmi aparține. As fi vrut sa fac si eu ceva frumos si am încercat sa explic ca nu am nimic ca pune flori.. foarte frumos dar sa pui pomi si capsuni exact in geamul meu asta cum se cheamă???
Bună seara!
Locuiesc la parter la un bloc de 4 etaje iar vecinii s au apucat de plantat flori si copaci mii in fata geamului meu..chiar aproape de geam. Problema este ca acei vecini locuiesc la etajul 3,4 si zi de zi stau in geamul meu si mângâie sticlele ca au pus trandafiri sute spatiul este plin de sticle una langa alta..plus ca alaltăieri mi a spus ca a pus căpșuni si un prun. Este foarte obositor sa ai oameni chiar in geamul tau zi de zi sa vorbească tare..nici nu vreau sa ma gândesc cum o sa fie când o sa am căpșuni..nebunie.
Am incercat sa discut cu ei dar nu ai cu cine au spus ca e spatiul verde public si se pare ca au inceput sa puna mai multe flori si pomi fructiferi...
Este o lege care sa menționeze ce este voie sa plantezi si cat pe spațiul verde din fata blocului? Mulțumesc :)