avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1747 soluții astăzi
Forum Activitate bobbymarvik1@gmail.com

Activitate bobbymarvik1@gmail.com

Răspuns la discuția PARTAJ
Ptr utilizatorul"Șoimul xl".. am avut o întrebare și nu cred că sunteți în măsură să mă judecați... Este problema mea daca doresc sa ma judec ptr.un pres s-au un frigider, la fel..strict problema mea, ce fac cadouri fac,nu credeți?Eu am cerut de la dumneavoastra doar o părere si nu v-am rugat să "mă luați peste picior" sau să mă criticati...Ganditi-va ca ați fi putut fi în situația mea.
Discuție PARTAJ
În anul 2011 am divorțat, având un copil minor,instanta a hotărât că acesta să rămână în grija fostei sotii.In perioada aceea nu am făcut partaj nici pe bunurile cumpărate împreună nici pe imobil.Anul acesta as vrea sa intentez un proces fostei ,însă nu mai am nici un fel de acte la bunuri(aparatura electrocasnica.electronica si mobilier). Imobilul nu mai poate fi luat în discuție ptr. ca i l-am lăsat "cadou".Pot avea vreo șansă să mă despăgubească cu ceva.. are rost sa intentez proces??
Răspuns la discuția Situație dificila
Știți în cât timp va trebui să plătesc aceasta suma restanta (pensia alimentara)???
Răspuns la discuția Situație dificila
Mulțumesc frumos ptr.raspuns
Am să va istorisesc pe scurt povestea mea.In anul 2001 am cunoscut o fata care avea un copil minor, de 4 ani dintr-o căsătorie anterioara,am decis sa ne mutam impreuna.M entionez ca copilul nu a primit niciodată pensie alimentara de la tatăl lui timp de 11 ani,timp în care l-am crescut ca pe copilul meu..... alocația de stat a primit-o niste rude de-ale ei care a crescut copilul până la vârsta de 4 ani.In 2006 am decis să ne căsătorim legal.In anul 2007 apare pe lume si copilul nostru însă,din cauza neînțelegerilor si comunicării slabe dintre noi în vara anului 2011 decidem să divortam,eu plec din casa iar ei rămân în apartamentul meu,proprietate personala.Datorita faptului că la mijloc era si un copil minor,instanta decide să plătesc o pensie alimentara in valoare de 150 roni.In anul 2012 ma recăsătoresc iar în anul 2014 apare pe lume o fetiță....fiind foarte starmtorat financiar ,cu un salariu mediu pe economie mi-a fost foarte greu să-mi onorez plată pensiei alimentare,insa mama mea mergea la ei lună de lună si ai ducea copilului tot ce era nevoie(îmbrăcăminte,mancare,etc).Datorită faptului că trăiam la o distanță de 80km de fosta mea familie nu îmi puteam permite să-mi vizitez copilul decât de 3-4 ori /an.In anul 2015 fac o mare "prostie"si ai pun apartamentul pe numele fostei soții fără ea să-mi achite vreun leu....a plătit decât taxele de vânzare cumpărare.... în schimb ai ceream sa nu ma de-a în judecată ptr.pensie alimentara.La începutul lunii martie,anul 2017 ea m-a dat în judecată pentru pensie alimentara, retroactiv din anul 2011 până în prezent,cu o mărire de pensie începând cu anul 2016.Ce mă sfătuiți sa fac,sunt oarecum debusolat...si nu vreau sa intru nici în incidenta art.305,cod penal.