avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi
Forum Activitate Stefanmusatini

Activitate Stefanmusatini

Răspuns la discuția Donație
Vă mulțumesc pentru răspunsul prompt !
Am fost un copil nedorit de mama, asta îmi reproșează mereu, iar după căsătorie soțul a devenit violent pe motiv că vrea acte pe casă pe numele lui. Au început presiuni din partea parintilor mei pentru a divorța . După căsătorie a fost mai tot timpul plecat ,nimeni nu știe unde, m-am intretinut singură, iar acum a aparut acasă și zice ca lucrează in Germania ! A început să se impace foarte bine cu mama, iar acum i-a convins să treacă casa și 2 Ha teren pe numele lui ! Speram ca poate notarul va solicita si prezența mea de față la întocmirea actelor, eu fiind fiică legitmă şi unică a lor, şi căsătorită cu viitorul proprietar ! Dar unde nu poate omul ,schimbă Dumnezeu !
Încă o dată Vă Mulțumesc !
Cu respect !
Discuție Donație
Bună ziua
Sunt căsătorită si avem trei copii. Avem domiciluil şi locuim toți (sotul, eu şi copiii 17, 16 respectiv 12 ani) în casa parintilor mei . Părinții mei trăiesc și locuiesc împreună cu noi. Eu sunt unicul copil al lor. Părinții mei vor să facă acte de donație ,sau vânzare-cumparare sotului meu,fără ca eu sa fiu avizată (doar pe numele lui, fără sa figureze şi numele meu în acte)ca apoi sotul,să vândă tot. Cum aș putea opri o așa "infractiune" ? Totuși sunt unicul copil şi pot fi dată afară din casa pe nedrept. Pot ataca în instanță ?Vă rog ajutați-mă cu o idee. Vă sunt recunoscătoare și vă mulțumesc anticipat !

Cu Respect
Mihaela !