avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Activitate mariancosmin

Activitate mariancosmin

Discuție Pamant furat
Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu anumite informatii legale privind situatia tatalui meu. Dupa moartea parintilor lui, cei trei frati au primit parti relativ egale de pamant arabil. Parintii mei s-au mutat din zona respectiva si pamantul mostenit de tatal meu l-a dat in arenda unei cunostinte pentru a fi lucrat anual. Acum o saptamana tata a primit un telefon de la domnul care se ocupa de pamant si l-a anuntat ca fratele tatalui a semanat deja acea parcela care era data in arenda. Tin sa precizez ca sunt 3 frati( tata, unchiul si o matusa), unchiul meu l-a dat de tata in judecata acum 8 ani pt un drumusor ce despartea casa lui de casa mostenita de tatal meu de la parintii lor.. de atunci a amenintat ca il va da in judecata si pt pamant sau ca pur si simplu il va lua pt ca el sustine ca i se cuvine lui. Tata are decizie judecatoreasca definitiva si irevocabila pt acele doua hectare de pamant. Va rog sa ma sfatuiti cum putem proceda pentru ca noi suntem la 400 km de locatia respectiva, si nu stim cum sa procedam din punct de vedere legal pentru a recupera pamantul care in acte clar este al tatalui. Va multumesc!