avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pamant furat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pamant furat

Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu anumite informatii legale privind situatia tatalui meu. Dupa moartea parintilor lui, cei trei frati au primit parti relativ egale de pamant arabil. Parintii mei s-au mutat din zona respectiva si pamantul mostenit de tatal meu l-a dat in arenda unei cunostinte pentru a fi lucrat anual. Acum o saptamana tata a primit un telefon de la domnul care se ocupa de pamant si l-a anuntat ca fratele tatalui a semanat deja acea parcela care era data in arenda. Tin sa precizez ca sunt 3 frati( tata, unchiul si o matusa), unchiul meu l-a dat de tata in judecata acum 8 ani pt un drumusor ce despartea casa lui de casa mostenita de tatal meu de la parintii lor.. de atunci a amenintat ca il va da in judecata si pt pamant sau ca pur si simplu il va lua pt ca el sustine ca i se cuvine lui. Tata are decizie judecatoreasca definitiva si irevocabila pt acele doua hectare de pamant. Va rog sa ma sfatuiti cum putem proceda pentru ca noi suntem la 400 km de locatia respectiva, si nu stim cum sa procedam din punct de vedere legal pentru a recupera pamantul care in acte clar este al tatalui. Va multumesc!

Alte discuții în legătură

De unde pot afla daca o ruda a fost inclusa in testament si daca are si certificat de mostenitor? vlad19722 vlad19722 Buna ziua! O matusa care a decedat a avut 5 hectare teren arabil ale dansei.Matusa nu a avut copii si sotul si parintii dansei au decedat cu mult ... (vezi toată discuția)
Istoric proprietari teren extravilan AlinBR AlinBR Ca o scurta introducere doresc sa precizez că m-am nascut la sat iar apoi am plecat la studii si nu am mai revenit pana acum 2 ani cand m-am mutat din nou in ... (vezi toată discuția)
Impartire mostenire cu frate infiat lilimurgoci lilimurgoci buna ziua. cum ar trebui sa procedez? in urma cu 23 ani mama si tata l-au dat spre infiere pe fratele meu, in varsta de 14 ani la acea vreme, surorii mamei ... (vezi toată discuția)