avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 656 soluții astăzi
Forum Activitate zalauanca.7.salaj@gmail.com

Activitate zalauanca.7.salaj@gmail.com

Cornel Vasile a scris:

Cu ce articol a incetat c.i.m.?

Bună seara, inca nu știe cu ce articol deoarece i-au trimes actele la adresa din buletin cu toate ca știau ca locuiește flotant la alta adresa. Deci ..... dar oricum ar fii au procedând cu premeditare. Au trimes reprezentant acasă sa semneze încetarea raporturilor de munca la trei zile după ce anunțase ca nu se poate mișcă și a chemat salvarea. A stat 14 zile pe tratament ce provoca somnolenta și senzații de amețeală deci moment critic în a lua decizi.
Buna seara,A cerut anularea au chemat-o sa dea declaratie de fata cu cei dela InsectoratulMuncii cum sau intamplat toate faptele si dupa patru zile asta a fost raspunsul.:
,ca nu sunt raspunzatori pt cele intamplate.
Buna ziua,intrebarea mea este: cum poate fiica mea face chemare in instanta a angajatorului care in momentul cand a devenit incapacitata temporaldisplazie traumatica) a trimes fix a tria zi reprezantant pt a semna incetarea raporturilor de munca.Cum era sub influenta durerilor si a calmantelor nu a realizat fapta si a semnat.Aurmat tratament de fizio-kinetoterapie si inca urmeaza pt a se insanatosii.A ramas fara nici o sursa de venit si cei dela locul de munca s au spalat frumusel pe maini

8
Buna ziua cazul meu se prezinta asa; am trait in concubinaj 10 ani cu un barbat ,impreuna am cumparat o casa la tara ( eu avind in proprietate un apartament)pe actele casei de la tara figuram jumate/ jumate.Dupa cumparare eu am plecat la munca afara pt.ca altfel nu aveam bani sa facem o noua casa la tara,el nu avea nici un venit,ulterior plecarii mele i-am trmes bani pt.trai dupa care a obtinut o pensie de boala.am continuat sa- i trmet bani pt.a ridica o casa noua.Toate bune si frumoase ,pt.ca apartamentul era nelocuit am vindut si apartamentul bani lasind-ui pt. a termina casa.Concubinul a decedad o fiica ce o avea si care se crede mostenitoare a venit pt.asi cere dreptul de mostenire,eu fiind la munca afara nu stiu ce alte lucruri sau putut petrece ,pot face dovada banilor trmasi si ca nu putea el din o pensie de boala sa constriasca tot ce sa construit,va rog sa-mi raspundeti cum pot sa-mi pastrez ce consider de drept al meu si ce poate mostenii fiica concubinului?!am gasit printre acte ca ar fi avut o neplata la o banca di firma recuperatoare la gasit ,datoria a platito tot cu bani trimasi de mine,nu am stiut nimic de toate acestea pana acum cind a murit.,