avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Incapacitate temporara fara suport material dela locul ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Incapacitate temporara fara suport material dela locul de munca:,intrebarea mea este: cum poate fiica mea face chemare ...

Buna ziua,intrebarea mea este: cum poate fiica mea face chemare in instanta a angajatorului care in momentul cand a devenit incapacitata temporaldisplazie traumatica) a trimes fix a tria zi reprezantant pt a semna incetarea raporturilor de munca.Cum era sub influenta durerilor si a calmantelor nu a realizat fapta si a semnat.Aurmat tratament de fizio-kinetoterapie si inca urmeaza pt a se insanatosii.A ramas fara nici o sursa de venit si cei dela locul de munca s au spalat frumusel pe maini

8
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:58, 16 Iulie 2021
Să ceară anularea acordului de încetare a contractului de muncă, motivat de existența unui viciu de consimțământ.
Buna seara,A cerut anularea au chemat-o sa dea declaratie de fata cu cei dela InsectoratulMuncii cum sau intamplat toate faptele si dupa patru zile asta a fost raspunsul.:
,ca nu sunt raspunzatori pt cele intamplate.
Cu ce articol a incetat c.i.m.?

Cornel Vasile a scris:

Cu ce articol a incetat c.i.m.?

Bună seara, inca nu știe cu ce articol deoarece i-au trimes actele la adresa din buletin cu toate ca știau ca locuiește flotant la alta adresa. Deci ..... dar oricum ar fii au procedând cu premeditare. Au trimes reprezentant acasă sa semneze încetarea raporturilor de munca la trei zile după ce anunțase ca nu se poate mișcă și a chemat salvarea. A stat 14 zile pe tratament ce provoca somnolenta și senzații de amețeală deci moment critic în a lua decizi.
Ultima modificare: Vineri, 16 Iulie 2021
zalauanca.7.salaj@gmail.com, utilizator
Trebuie sa stim exact articolul , pentru a putea sti care este termenul de contestatie in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, in situatia in care exista un contract de munca pe ... Edwinn Edwinn Buna ziua, in situatia in care exista un contract de munca pe perioada determinata de un an si managerul astazi comunica faptul ca de la 1 august va inceta ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am si eu o intrebare va rog frumos daca ma puteti ajuta ... Gabriela andreea toma Gabriela andreea toma Buna ziua am si eu o intrebare va rog frumos daca ma puteti ajuta cu o informatie am lucrat la un restaurant si din cauza stari de urgenta am intrat in somaj ... (vezi toată discuția)
Semnare demisie obligata nicoletacalafantea nicoletacalafantea in data de 07.08.2013 am fost obligata sa semnez demisia ,pe motiv lipsa pierdere inventar, la care, nici macar nu am participat la efectuarea acestui ... (vezi toată discuția)