Si faptul ca acest proces verbal intocmit fara sa mi se comunice, si fara sa mi se permita sa am obiectiuni(din moment ce am fost de fata) nu reprezinta o conditie de forma a carei nerespectare atrage nulitatea expresa a p-v? Multumesc.
Va rog sa imi spuneti daca exista o lege care se poate invoca in instanta in vederea anularii unui proces verbal de aplicare a sanctiunii contraventionale cu amenda intocmit fara dreptul de a avea obiectiuni.
Mentionez urmatoarele aspecte:
- agentul de politia locala suna la usa, in urma unei sesizari, pentru tulburarea linistii publice
- imi aduce la cunostiinta faptul ca au fost sesizati si imi solicita sa ma legitimez
- imi noteaza datele de identificare in agenda dumnealui si imi spune sa se incheie petrecerea in cazul in care exista una
- dupa o luna primesc la domiciliul din buletin un proces verbal, nesemnat de mine, nesemnat de alti martori ( cu mentiunea agentului constatator in procesul verbal in sectiunea martori ca nu au putut exista martori fiind o ora tarzie)
Mentionez ca as dori sa atac in instanta modalitatea de intocmire a procesului verbal, nu a faptei prevazute in acesta.