De ce este obligatoriu sa se prezinte cineva din moment ce societatea a fost cea pagubita? Si daca totusi se prezinta cineva, ce ar trebui sa faca acolo mai exact?
Am un apartament proprietate comuna cu sotul si vrem sa-l dam in chirie dar nu vrem sa ne inregistram contractul de inchiriere la Fisc unde avem domiciliul din motive personale. Se poate inregistra la Fisc unde se afla apartamentul? Nu avem probleme cu taxele sau legale dar vrem sa stim daca exista o alta modalitate. Vrem sa fie totul in regula si sa închiriem cat mai repede apartamentul insa acest aspect ne deranjeaza si ne tine pe loc.
Buna ziua, firma la care lucrez a primit o citatie ca este chemata in instanta ca si intimat intr-un dosar de initiere constituire grup infractional, latura civila disjuns din dosarul... Din ce am inteles din dosar firma a fost pagubita de acest grup in anul 2007, s-a furat de pe sectie materiale neferoase. Firma a sesizat politia insa nu a mai participat la proces deloc. Ce ar trebui sa facem in acest caz? Seful meu imi spune sa trimit o adresa catre curtea de apel respectiva insa nu stiu ce trebuie sa fac.