avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 403 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Citatie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Citatie

Buna ziua, firma la care lucrez a primit o citatie ca este chemata in instanta ca si intimat intr-un dosar de initiere constituire grup infractional, latura civila disjuns din dosarul... Din ce am inteles din dosar firma a fost pagubita de acest grup in anul 2007, s-a furat de pe sectie materiale neferoase. Firma a sesizat politia insa nu a mai participat la proces deloc. Ce ar trebui sa facem in acest caz? Seful meu imi spune sa trimit o adresa catre curtea de apel respectiva insa nu stiu ce trebuie sa fac.
Buna ziua,

Ce ar trebui sa faceti este sa va prezentati, adica sa se prezinte firma prin reprezentant legal, adminstrator, consilier juridic sau prin reprezentant ales avocat.

Daca nu se prezinta nimeni, firma poate fi trasa la raspundere, cu atat mai mult cu cat e intimat in cauza. Si e posibil sa fie trase la raspundere si organele de conducere ale firmei asa ca cel mai bine e sa se prezinte cineva.

Succes,
De ce este obligatoriu sa se prezinte cineva din moment ce societatea a fost cea pagubita? Si daca totusi se prezinta cineva, ce ar trebui sa faca acolo mai exact?
Raspunsul la aceasta intrebare il puteti afla daca angajati un avocat care sa studieze dosarul si sa va reprezinte in instanta.Banuiesc ca distinsul dvs patron conduce o societate care realizeaza profit.Succes,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exista vreun termen rezonabil in care procurorul trebuie sa raspunda ... Ionut8356 Ionut8356 Exista vreun termen rezonabil in care procurorul trebuie sa raspunda la actul de înștiințare a avocatului de dorința a inițierii acordului de ... (vezi toată discuția)
Informații pentru un dosar penal Corpaciu 00 Corpaciu 00 Buna ziua , sunt plecata de aproximativ 3 ani din tara ,de curand am primit o citatie in care nu mi se ofera prea multe informatii decat cea ca sunt in ... (vezi toată discuția)
Recurs in interesul legii adi_p525 adi_p525 Decizia nr.17 din 12.11.2012 in cazul in care unii inculpaţi se prevalează de art.320.1 iar altii nu in cazul unor cauze care su conexiune intre ele (ex. ... (vezi toată discuția)