avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Informații pentru un dosar penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Informații pentru un dosar penal

Buna ziua , sunt plecata de aproximativ 3 ani din tara ,de curand am primit o citatie in care nu mi se ofera prea multe informatii decat cea ca sunt in calitate de intimat intr -un dosar penal .As vrea sa aflu cat mai multe despre rolul intimatului in proces dar si daca e obligatoriu sa ma prezint personal sau poate un avocat sa se infatiseze in locul meu .Va multumesc .
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 23:34, 14 Aprilie 2018
Daca cunoasteti numarul dosarului,puteti vizualiza pe site-ul instantei informatii
Daca sunteti in situatia in care nu va puteti prezenta, personal in instanta,este de preferat sa angajati persoana specializata care sa studieze dosarul ,sa desfasoare demersuri,acte si actiuni pentru o reprezentare si aparare profesionala a intereselor dv
Avocatul poate reprezenta intimatul.
Avocatul o sa studieze dosarul si o sa va informeze despre ce este vorba in concret.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citatie pentru un dosar penal cu obiectul comisie rogatorie internationala Stavrones Stavrones Buna ziua , Am o problema in premiera . Sunt citat ca intimat intr-un dosar penal cu obiectul Comisie Rogatorie Internationala la Judecatoria Cornetu , ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am urmarit pe portal.just.ro si am vazut ca sunt parata ... Oana Diana COD Oana Diana COD Buna ziua, Am urmarit pe portal.just.ro si am vazut ca sunt parata intr-un dosar civil. De la judecatorie mi s-a trimis instiintarea la o adresa unde ... (vezi toată discuția)
Confirmare renunţare urmărire penală (art. 318 alin. 12 ncpp) Sebastian1990 Sebastian1990 Va rog sa ma ajutati cu o informatie: anul trecut mi s-a intocmit un dosar penal. Zilele acestea am cautat dupa nr dosarului si am gasit urmatoarele ... (vezi toată discuția)