avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua, Am urmarit pe portal.just.ro si am vazut ca ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua, Am urmarit pe portal.just.ro si am vazut ca sunt parata ...

Buna ziua,

Am urmarit pe portal.just.ro si am vazut ca sunt parata intr-un dosar civil.
De la judecatorie mi s-a trimis instiintarea la o adresa unde locuiam inainte, acum nu mai locuieste nimeni la acea adresa, deci nu am intrat in posesia acesteia.

Cum pot face sa trimit la judecatorie o instiintare sau o cerere pentru a-mi trimite actele la noua adresa?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 01:24, 25 Februarie 2023
Puteti sa contactati aparator care sa desfasoare demersuri,sa studieze documentele din dosar si sa hotarasca strategia de reprezentare si aparare a intereselor dv sau, va prezentati personal la sediul instantei,sa solicitati un exemplar al documentelor din dosar
Ultima modificare: Sâmbătă, 25 Februarie 2023
ynocentta, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda plătită și totuși mi a venit poprire kantorm kantorm În februarie soțul meu a primit o amenda in Sibiu. A doua zi firma din Cluj a platit amenda. In august mi a venit acasă înștiințarea că are poprire pe ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de un avocat Iulia0707 Iulia0707 Bună ziua, am nevoie de un avocat.Am lucrat într o sală de joc, unde am fost acuzată de furt , fără nici o dovadă...Patroni m-au ținut 4 ore în birou ... (vezi toată discuția)
Bună, am un dosar penal și de curând am aflat că procurorul ... Meregiu Meregiu Bună ,am un dosar penal și de curând am aflat că procurorul de caz nu are competența în dosarul meu,menționez că dosarul este la procuror nu am fost ... (vezi toată discuția)