Bună ziua, am nevoie de un avocat.Am lucrat într o sală de joc, unde am fost acuzată de furt , fără nici o dovadă...Patroni m-au ținut 4 ore în birou livindu-mă și amenințându-mă cu moartea după care au sunat la poliție, cu toate că polițiști m au văzut udă pentru că patroni aruncase cu apă pe mine , și cu ochii roșii pentru că lucrasem 18 ore încontinuu, m au luat la secție , acolo m au băgat într o cameră cu un polițist si cu patroni, și mai mult de frică am confirmat povestea patronilor, iar domnul polițist a scris declarația mea iar la sfârșit eu am semnat o , acum după 1 an , am primit o citatie cu chemare în judecată. Ce pot să fac?
Era bine sa fi avut avocat la audiere.
Trebuie studiat dosarul penal de avocat ca sa vada exact situația și probele în acuzare.
Se poate ajunge la o pedeapsă cu suspendare dar trebuie văzută situatia de fapt in mod exact.
Posesie de cannabis
Nuffy
Acum cateva luni eram afara impreuna cu in prieten pe o banca in fata unei scari de bloc, foarte aproape de domiciliul lui. In jurul orei 1:00 se opreste in ... (vezi toată discuția)