avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 219 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cum te aperi cand procurorul se face ca nu intelege ce ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cum te aperi cand procurorul se face ca nu intelege ce vrei ?

Am o mica problema cu niste procurori de la un Parchet din provincie. Nu doresc sa precizez numele orasului, scopul meu nu este sa fac galagie si scandal.

Domnii (procurori si judecatori) m-au acuzat fara probe intr-un dosar penal, cu scopul de-a favoriza partea adversa. Eu eram victima in acel dosar. BUN , din aceea problema se pare ca au izvorat alte probleme. In acest moment vor sa se foloseasca de imoralitatea mea descrisa aiurea in acel dosar penal. Nu cunosc intentia lor, unii dintre procurorii cu care m-am certat au ajuns in spatele gratiilor pt. dosare de coruptie. Nu stiu cum vor actiona, insa sunt niste oameni de-a dreptul excretabili. In fine, in respectivul dosar doar m-au acuzat si l-au scos pe un "prieten de-al lor" basma curata aplicandu-i circumstante atenuante. Nu mi-au aplicat nici o pedeapsa doar au zis ca am facut anumite fapte imorale si ilegale pe care in speta nu le-am facut.

De fiecare data cand le zic ca m-au acuzat fara probe ei joaca asa

eu: m-ati acuzat fara probe
ei: a fost pe probe
eu: bun , aratati-mi-le
ei: sunt in dosar, faceti cerere sa vedeti dosarul

Insa in acel dosar nu exista un pic de proba, efectiv aceea doamna procuroare a batut campii la propriu, iar acuma intr-un alt dosar penal unde nu au probe sa ma infunde (doar declaratia unui puscarias, si aceea necerta) vor sa se foloseasca de faptul ca as fi o persoana complet imorala si ca as fi facut unele rele,etc.

Cum ati proceda? Efectiv le zic "Ok, ziceti ca aveti probe, aratati-mi-le!" iar ei , smecheri fiind, imi raspund "le puteti vedea in dosar, acolo sunt!"... dar defapt in dosar nu au nici o proba. Politia si procurorii le fac placul deoarece, in joc sunt cativa procurori batrani.
Faceti cerere sa studiati dosarul.
Altfel nu va arata dosarul si o veti tine asa si la judecator.
Am studiat dosarul. Nu au nici o proba. ZERO PROBE, dar ei zic ca AU PROBE. Le intreb care, si mi se raspunde SA STUDIEZ DOSARUL. Ei nu pot preciza probele, pentru ca nu AU, insa joaca acest joc.
Fara probe nu au ce sa va faca.
Poi ei zic ca au AVUT PROBE, dar defapt NU AU.
In cazul dvs. judecatorul va decide.

Alte discuții în legătură

Trafic de droguri de risc! este posibil sa primesc 2 suspendari? RickS. RickS. Buna ziua, am o nelamurire daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns i-as fi foarte recunoscator. In 2023 am primit o condamnare de 3 ani cu suspendare pentru ... (vezi toată discuția)
Cand procurorul insista sa fii acuzat fara probe. blueworld blueworld Va rog frumos sa imi raspundeti la urmatoarea situatie. Simt ca ceva rau mi se va intampla si nu vreau sa ajung efectiv sa innebubesc sau sa imi pun capat ... (vezi toată discuția)
Drepturi imi pot fi interzise prin interdictie judecatoreasca eusaisapte eusaisapte Am probleme cu un procuror abuziv si cred ca urmareste sa-mi interzica dreptul accesului la justitie (art. 21 din CR) crezand ca aceasta-l achita in dosarul ... (vezi toată discuția)