avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 234 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Trafic de droguri de risc! este posibil sa primesc 2 ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Trafic de droguri de risc! este posibil sa primesc 2 suspendari?

Buna ziua, am o nelamurire daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns i-as fi foarte recunoscator. In 2023 am primit o condamnare de 3 ani cu suspendare pentru Trafic de droguri de risc in forma continuata. Ulterior mi-a mai venit un dosar din 2019 tot pentru aceeasi infractiune (am vandut 5g unui martor colaborator si am fost inregistrat audio). Acum cateva zile am fost la procuror si mi-a spus ca voi fi trimit in judecata. Am avocat dar nu prea am incredere in el, acesta mi-a spus ca fapta cea veche(cea din 2019) poate fi inclusa ca act material in condamnarea pe care am primit-o in 2023 si ca voi ramane tot la suspendare. din cate m-am informat eu asa ceva nu prea ar fi posibil, cum este defapt?
Cel mai recent răspuns: RickS. , utilizator 11:41, 30 Aprilie 2023
Ar putea fi posibil și asa ceva.

București 2023
Super, mi-ati dat o veste bune, inseamna ca pot avea incredere in avocatul meu si ca nu batea campii cand mi-a spus asa. multumesc si mult succes!
imi puteti spune va rog cine decide avest lucru, procurorul sau instanta? cand am fost la procuror mi-am recunoscut fapta si am dat declaratie si am mentionat ca doresc acord de recunoastere. momentan nu am putut face un acord deoarece astept raspus de la curtea de apel. simt ca avocatul mai vrea bani de la mine in ciuda faptului ca a primit peste 5000e si eu consider ca nu a facut nimic, la procuror nu a incercat sa-mi obtina nimic, nu s-a facut nici o negociere, doar m-a pus sa dau declaratie si atat. am facut rau ca am dat declaratia? eu mai banuiesc si ca dovezile erau insuficiente, altfel m-ar fi trimis in judecata mai devreme pentru fapta din 2019, ei s-au sesizat acum cand m-au prins cu plantatia in 2022. mai vreau sa mentioanez ca faptele sunt facute in orase diferite. ma puteti ajuta va rog sa inteleg situatia cum este defapt, sunt foarte consufz. avocatul mi-a mai spus ca am 60% sanse sa scap si ca imi recomanda sa beneficiez de art. 15 dar nu-mi spune nimic concret, chiar este posibil asa ceva? mi se pare bataie de joc, nu pot deloc sa-mi dau seamna ce are in cam si asta ma macina rau zi de zi. ce recomandare mi-ati putea face?
Ultima modificare: Sâmbătă, 29 Aprilie 2023
RickS., utilizator
La 5000 de euro ar trebui sa aibă timp avocatul.
Poate ca o sa iasă bine.

Instanta decide.

Procurorii nu prea vor acord de recunoaștere a vinovăției decât dacă avocatul este foarte tare și nu prea stau bine pe probe și se tem de proces ca o pot da în bară.Cel mai adesea teama de avocat contează cel mai mult.

Mai vor atunci când iese cu pedeapsă mare, mai mare decât dacă te-ai judeca.
Trebuie sa fie foarte experimentat avocatul ca sa facă un acord de recunoaștere cu procurorul în condiții bune.
Mai sperie și clientul câteodată procurorul...
Sunt discuții confidențiale destul de aprinse câteodată...și pe față dacă avocatul știe sa joace cartea dar sa aibă o carte care sa nu se vadă.
Este și ca un soi de diplomatie de gen politic între marile puteri ale lumii și contează foarte mult poziția geostrategica a fiecărei părți implicate.

București 2023
Ultima modificare: Sâmbătă, 29 Aprilie 2023
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
deci cum ar venii sunt la mana instantei iar singura carte pe care as pute-o eu juca ar fi de cetatean model. in prezenta mea la procuror avocatul nu prea a vorbit nimic, poate au avut ei o discutie la telefon despre care eu sa nu stiu, ideea e ca nu-mi garanteaza avocatul abosolut nimic, initial mi-a zis ca o rezolvam acum mi-a zis ca am sanse si asta ma cam nelinisteste. cat despre probe este una singura, o inregistrare audio si cele 5g vandute dar nu stiu cat de relevanta e avand in vedere ca eram mai multe persoane in casa cand s-a intamplat actiunea respectiva si sincer sa fiu nici nu-mi amintesc despre vanzarea respectiva a fost acum 4 ani dar din moment ce avocatul mi-a spus sa dau declaratie si eu am dat-o si mi-am luat fapta nu mai am ce face. Dumneavoastra Domnule Lascoschi imi puteti face o recomandare despre cum ar trebuii s-o joc?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum te aperi cand procurorul se face ca nu intelege ce vrei ? pazker pazker Am o mica problema cu niste procurori de la un Parchet din provincie. Nu doresc sa precizez numele orasului, scopul meu nu este sa fac galagie si scandal. ... (vezi toată discuția)
Spălare bani . in anul 2019 am comis o infracțiune , “ spălare ... Laura 3l3na Laura 3l3na Buna ziua . In anul 2019 am comis o infracțiune , “ spălare bani “ . Cum s a întâmplat mai exact .. la cererea unei rude apropiate am acceptat ca in ... (vezi toată discuția)
Dosar penal pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice geky geky va salut. azi data 25.10.2010.am fost in audienta la parchetul de pe langa judecatoria Resita.in urma savarsirii infractiunii de conducere sub influenta ... (vezi toată discuția)