Sunt secretara la o firma de confectii.
In urma cu aproape 2 ani patronul m-a rugat sa duc laITM niste contracte de munca. Deoarece un contract nu era semnat, angajatul a uitat , eu l-am semnat si l-am depus. Acum am fost chemata la politie sa m-i se spuna ca sunt acuzata d efals si uz de fals.
Spuneti-mi ce ma de facut .
Sunt disperata , nu dorm noaptea si nu m-i se pare normal pt o gresela sa fiu atat de maltratata, a fost o eroare care s-a descoperit accidental. Si mai mult decat atat patronul neaga orice implicare desi l-am sunat si el mi-a zis sa semnez.
Mai nou sunt chemata la politie sa m-i se spuna ca sunt acuzata si de inselaciune , si colac peste pupaza patronul m-a da afara si el scapa bazma curata.
ce imi recomandat sa fac deoarece patronul se spla pe maini ca Pilat si el trage foloasele si eu trag ponoasele.
Multumesc mult si astept ajutorul dvs.
Buna ziua,
Din pacate acuzatiile sunt reale legal.
Va sfatuiesc sa nu dati nicio declaratie fara sa va consultati cu un avocat inainte.
Recunosteti faptele cu mentiunile aratate mai sus si solicitati judecarea dupa art. 320 indice 1 C.Pr.Pen.
Solicitati si audierea angajatului care sa spuna ca acel contract este valabil dar ca a uitat sa semneze.
av. Gabriel Klein Kiritescu
Dosarul cred ca este complex daca va acuza si de inselaciune, au folosit contractele probabil pentru credite la banci presupun, nu cred ca sunteti singura implicata, patronul cu siguranta este si el, greu de spus ce sa faceti si cum sa va aparati, daca sa recunoasteti sau nu faptele, oricum se va face expertiza grafologica.
deci ce risc?
Si din cate am inteles fostul angajat a depus plangere ca a castigat ceva plati patronului si dupa ce a iesit decizia acesta refuzasa-i dea platile angajatului. Am fost sfatuita de politist sa-l imbunez pe angajat in snesul ca sa-i platesc eu...nu cred ca e treaba mea...
Si ce se intampla cu patronul care m-a si dat afara ca pe un pres nefolositor...
Daca el ar intra atunci cred ca ar putea sa-l despagubeasca pe fostul angajat sa-l faca sa se retraga, si sa scapam amndoi..se poate asa ceva?
Am o sansa sa-l conving/ constarng pe patron sa faca un fel de pace in beneficiul tuturor in acesta problema..
Multumesc mult de ajutor si va rog sa-mi scuzati eventualele emotii
Pai dosarul este oarecum complex . Singura treaba este ca am semnat Contractu de munca, in rest nu am treaba cu complexitatea lui, dar nu am avut nici un beneficiu. Beneficiile le-a avut patronul. In prima declaratie de la politie am declarat ca nu cunosc semnatura, fiind foarte speriata. Apoi a fost facuta o analiza la politie si din nou m-a chemat si atunci amrecunoscut.
Ce se intampla cu mine si cu patronul pt.ca eu nu am de unde sa-l imbunez pe fostul angajat, ci depind de milapatronului, care nu exista numai daca e fortat sa o faca, asa mi-a zis si politistul , care parea de treaba.
vreau sa zic ca patronul e o persona cu multe relatii si nu cred ca risca sa o patesca asa ca depind de el in buna masura asa cum a zis si politistul ca sa scap de necaz , sau sa primesc numai o amenda.
multumesc
Acuzatia de furt
anonim769
un amic de al meu este acuzat de furtul unor cabluri fiind nevinovat.politia spune ca sunt martori care l-ar fi vazut.imposibil.in momentul de fata el este in ... (vezi toată discuția)