avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 718 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie alimentara- retragerea plangerii pentru abandon
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie alimentara- retragerea plangerii pentru abandon

buna ziua! ma numesc alina si doresc sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns la urmatoarea problema. am trait in concubinaj cu un baiat si avem o fetita de 2 ani si 4 luni. ne-am despartit cand fata avea 7 luni si am inaintat un dosar la judecatorie pentru a obtine custodia minorei. procesul sa terminat si am obtinut domiciliul fetitei si cresterea si educarea acesteia, iar el a fost de acord sa imi plateasca 200 de lei pe luna pensia alimentara pentru fetita. acesta nu a platit iar eu am depus plangere la politie ca sa plateasca pensia alimentara si urmeaza sa ma judec cu el. acum ne-am impacat si nu stiu ce sa fac cum sa imi retrag plangerea sau ce trebuie sa fac . va multumesc!
Buna ziua,
Daca dosarul nu a juns pe instanta, va duceti la politie si solicitati, in scris, retragerea plangerii penale.
Daca a juns la instanta, va trebui, fie la primul termen de judecata fie inainte sa solicitati personal retragerea plangerii penale.
Solicitarea se face in scris.
Daca vreti sa o retrageti inainte, va prezentati la judecatorul de serviciu de la instanta cu cerere scrisa de retragerea plangerii
ATENTIE! Sa aveti C.I la dumneavoastra.
av. Gabriel Klein Kiritescu
am inteles dar din cate stiu de la acel politist care se ocupa de dosar este la parchet dosarul meu si mi-a spus ca trebuie sa imi vina instiintare acasa ca ne judecam... cum fac ma duc la parchet sau la primul termen ne prezwentam si wspunem ca ne-am impacat?
Buna ziua,
Va duceti unde este dosarul cu cerere si C.I.
av. Gabriel Klein Kiritescu
Impacarea partilor inlatura raspunderea penala.Depuneti o declaratie notariala in acest sens.

Buna ziua,
Cu tot respectul, dar daca se prezinta singura, cu crere si C.I, nu-i nevoie de declaratie notariala.
av. Gabriel Klein Kiritescu

Alte discuții în legătură

Urgent - impacare in urma unui accident monicaelena83 monicaelena83 Buna ziua. In septembrie 2012 sotul meu a fost implicat intr-un accident cu victima, vina apartinandu-i deoarece roata din stanga fata a depasit axul drumului ... (vezi toată discuția)
Combatere marturie mincinoasa nucusor nucusor buna dimineata,am si eu o problema daca poate cineva sa ma ajute cu o ideie.am depus o plingere la politie ptr abuz de incredere,dupa cercetarea penala politia ... (vezi toată discuția)
Implicatii parasire domiciliu conjugal dorulmeu2001 dorulmeu2001 Buna ziua! vreau sa stiu ce implica daca am parasit domiciliul conjugal. Sunt casatorit de 6 ani si am o fetita de 5 ani. Am plecat de acasa acum o luna,nemai ... (vezi toată discuția)