Sunt secretara la o firma de confectii.
In urma cu aproape 2 ani patronul m-a rugat sa duc laITM niste contracte de munca. Deoarece un contract nu era semnat, angajatul a uitat , eu l-am semnat si l-am depus. Acum am fost chemata la politie sa m-i se spuna ca sunt acuzata d efals si uz de fals.
Spuneti-mi ce ma de facut .
Sunt disperata , nu dorm noaptea si nu m-i se pare normal pt o gresela sa fiu atat de maltratata, a fost o eroare care s-a descoperit accidental. Si mai mult decat atat patronul neaga orice implicare desi l-am sunat si el mi-a zis sa semnez.
Mai nou sunt chemata la politie sa m-i se spuna ca sunt acuzata si de inselaciune , si colac peste pupaza patronul m-a da afara si el scapa bazma curata.
ce imi recomandat sa fac deoarece patronul se spla pe maini ca Pilat si el trage foloasele si eu trag ponoasele.
Multumesc mult si astept ajutorul dvs.
Stimata doamna va dati seama ca nu putem sa va oferim mai multe sfaturi fara sa cunoastem situatia de fapt, persoanele implicate in mod normal nu ar trebui sa scape de raspunderea penala fie ca au sau nu relatii.
Bine si ce sa fca sa-l implic pe patron pentru ca el s-a folosit de acel contract semnat de mine pe 4 ore pe zi in loc de 8 si cu un salar mai mic decat cel discutat intre patron si angajat in momentul angajarii.
multumesc
Buna ziua,
Discutati cu un avocat. El va poate da orice solutie va crede de cuviinta DUPA STUDIEREA DOSARULUI. Fara a studie intreg dosarul e greu sa va spunem ce sa faceti si cum sa va constitui apararea.
av. Gabriel Klein Kiritescu
Acuzatia de furt
anonim769
un amic de al meu este acuzat de furtul unor cabluri fiind nevinovat.politia spune ca sunt martori care l-ar fi vazut.imposibil.in momentul de fata el este in ... (vezi toată discuția)