avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Bună, am un dosar penal și de curând am aflat că ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Bună, am un dosar penal și de curând am aflat că procurorul ...

Bună ,am un dosar penal și de curând am aflat că procurorul de caz nu are competența în dosarul meu,menționez că dosarul este la procuror nu am fost trimis încă în judecată și nu știu ce să fac în cazul ăsta ?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 07:31, 26 Aprilie 2023
Apelati la avocat și o sa vada cum va ajută.
Singur nu va puteți descurca.
Ultima modificare: Marți, 25 Aprilie 2023
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Contactati aparator ales care sa analizeze continutul dosarului si sa hotarasca strategia de reprezentare si de aparare a intereselor dv

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna dimineața, in luna ianuarie am avut un accident cu o victima ... doru2407 doru2407 Buna dimineața in luna Ianuarie am avut un accident cu o victima care a fost transportată la UPU făcut CT din care rezulta ca are o fisura de clavicula și ... (vezi toată discuția)
Ce se întâmplă cand ești citat de către diicot ? AndreiCiridan AndreiCiridan Bună seara, Scriu acest mesaj pentru a primi un sfat de la cineva care cunoaște procedura penala în ceea ce privește consumul de droguri de risc ( ... (vezi toată discuția)
Buna seara! in februariea am fost implicat intr un accident rutier. ... Georgeplss Georgeplss Buna seara! In februariea am fost implicat intr un accident rutier. In masina eram eu si cu inca un cuplu si eram toti bauti, eu fiind cel mai beat. Cand a ... (vezi toată discuția)