avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 950 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna dimineața, in luna Ianuarie am avut un accident ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna dimineața, in luna Ianuarie am avut un accident cu o victima ...

Buna dimineața in luna Ianuarie am avut un accident cu o victima care a fost transportată la UPU făcut CT din care rezulta ca are o fisura de clavicula și doamna refuza internarea eu m-a aflam la volanu unei autospeciale in misiune in cauza mi sa deschis dosar penal retinindumise permisul și eliberând mi dovada .Deocamdată nu am primit nici un răspuns dar am auzit ca doamna respectiva mi-a deschis dosar cum ar trebui sa procedez.Va mulțumesc .
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:37, 15 Martie 2023
Contactati avocat care sa analizeze documentele din dosar si sa hotarasca strategia de reprezentare si de aparare a intereselor dv

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducere scuter 125 Greceamihaela Greceamihaela Buna ziua , pe data de 12 septembrie 2016 am am avut un accident de scuter cu capacitate de 125 cc .Posed permis conducere categoria b. Mentionez nu eram baut ... (vezi toată discuția)
Acum 4 ani am avut un accident rutier. in acest accident rutier ... Alexandra202320 Alexandra202320 Acum 4 ani am avut un accident rutier. In acest accident rutier am fost implicat eu și o autospecială SMURD. Poliția a dat culpa comuna. Eu am suferit ... (vezi toată discuția)
Accident marianpredescu marianpredescu Salutare.am avut un accident cu victima care avea alcolemie de 2la mie si a traversat neregulamentar noaptea pe timp de ploaie.accidentul sa intamplat in zona ... (vezi toată discuția)