avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Conducere scuter 125
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Conducere scuter 125

Buna ziua , pe data de 12 septembrie 2016 am am avut un accident de scuter cu capacitate de 125 cc .Posed permis conducere categoria b. Mentionez nu eram baut , scuteru anscris pe italia . Mau anuntat dupa 6 luni ca am permisul anulat . Este posibil asa ceva . Sa contactez un avocat?
Cel mai recent răspuns: Greceamihaela , utilizator 22:50, 17 Mai 2017
Evenimentul rutier s-a soldat cu paguba materaila sau cu victima?
Contactati persoana specializata care poate analiza dosarul si poate hotari strategia de reprezentare si de aparare a intereselor dv
Buna seara eu singur am cazut cu scuterul fara sa produc nici o paguba decat mie 3 coaste rupte si umarul fracturat
Va rog datimi un raspuns concret nu am ranit pe nimeni si nu este nici un fel de paguba

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce pedeapsa risca? Ellena007 Ellena007 Buna ziua.Am si eu o mica problema.Am un prieten care a suferit un accident cu scutere,accident in urma caruia o persoana a decedat.Cel care a decedat,conducea ... (vezi toată discuția)
Fuga de la locul accidentului alin_74 alin_74 Buna ziua, De curand am fost implicat intr-un eveniment rutier la o trecere de pietoni. Din cauza aglomeratiei am observat cu intarziere o persoana ce se ... (vezi toată discuția)