avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda plătită și totuși mi a venit poprire
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda plătită și totuși mi a venit poprire

În februarie soțul meu a primit o amenda in Sibiu. A doua zi firma din Cluj a platit amenda. In august mi a venit acasă înștiințarea că are poprire pe conturi și titlu executoriu. Le am trimis prin mail dovada platii și tot ce mi a venit prin posta, pentru a depista mai repede despre ce e vorba. Este oare suficient? Țin sa precizez că el nu este in tara.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:35, 12 August 2017
Contactati personal executorul judecatoresc,depuneti copie dupa documentul de plata
Sau angajati persoana specializata care sa desfasoare demersuri,sa analizeze dosarul de executare silita si sa hotarasca strategia de reprezentare si de aparare a intereselor sotului dv

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am urmarit pe portal.just.ro si am vazut ca sunt parata ... Oana Diana COD Oana Diana COD Buna ziua, Am urmarit pe portal.just.ro si am vazut ca sunt parata intr-un dosar civil. De la judecatorie mi s-a trimis instiintarea la o adresa unde ... (vezi toată discuția)
Instiintare poprire mmoresourcestrader mmoresourcestrader Buna ziua, Am o intrebare cu privire la o instiintare de poprire, dar in prealabil nu am primit nici o amenda sau instiintare cu privire la amenda. ... (vezi toată discuția)
Amenda stefan61 stefan61 Sotia care e plecata in strainatate are de platit o amenda. A banuit de existenta ei dar acumpentru ca au trecut citeva luni ii vine aviz de recomandata de la ... (vezi toată discuția)