avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Instiintare Poprire
Discuție deschisă în Executare silită

Instiintare Poprire

Buna ziua,

Am o intrebare cu privire la o instiintare de poprire, dar in prealabil nu am primit nici o amenda sau instiintare cu privire la amenda.

Problema este ca aceasta instiintare a fost emisa in pe 21.03.2012, iar in fapta s-a consumat in iulie-august 2010. Ma nedumereste faptul ca dosarul de executare este datat 18.03.2011, deci e un amalgam de date calendaristice.

- Deci fapta : iulie-august 2010 (desi Politia ma informase dupa ce au revizuit cazul ca o sa primesc o amenda, nu am primit nimic timp de mai multe luni, nici amenda sau instiintare de plata)
- Titlul executoriu: 18.03.2011
- Instiintarea de poprire: 21.03.2012

Va rog sa imi spuneti ce ar trebui sa fac; conturile mi-au fost blocate si suma (570 lei) o sa imi fie transferata din unul dintre conturi in contul ANAF, dar mie nu mi s-a adus la cunostinta nici fapta, nici amenda.

Multumesc

Am publicat intrebarea intr-un topic gresit (am omis cuvantul judiciar).

Ultima modificare: Luni, 2 Aprilie 2012
mmoresourcestrader, utilizator

Alte discuții în legătură

Poprire cont - amenda rovinieta CrinaDd CrinaDd Buna ziua, Ieri m-am trezit ca am poprire pe toate conturile bancare pentru ca am o datorie in valoare de 560 Ron.Pana ieri nu stiam \\nu am fost informata pe ... (vezi toată discuția)
Elucidare poprire bianca12 bianca12 Buna ziua. Am un credit de nevoi personale la care nu am mai achitat ratele din decembrie 2010, creditul fiind scadent in 2017. Am primit instiintare de ... (vezi toată discuția)
Titlu executoriu anaf popa_stefan popa_stefan va rog cu un sfat la urmatoarea situatie: In anul 2010, luna iulie, am platit a amenda administrative in suma de 750 lei catre anaf.In luna nov.2011 anaf ... (vezi toată discuția)