avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Poprire cont - amenda rovinieta
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Poprire cont - amenda rovinieta

Buna ziua,
Ieri m-am trezit ca am poprire pe toate conturile bancare pentru ca am o datorie in valoare de 560 Ron.Pana ieri nu stiam nu am fost informata pe nicio cale ca as avea vreo datorieamenda.Dupa cateva telefoane la banca biroul judecatoresc , am inteles ca am o amenda pentru roviniera din 21.03.2012.Aceasta este generata si semnata electronic .
Suma de 560Ron reprezinta 28E - C.N.A.D.R. si 440Ron cheltuieli pentru firma de executare .
Este normal sa platesc aceste sume dupa atata timp si mai ales in acest fel ( nu am primit nicio instiintare prin care sa fiu informata de aceasta amenda pentru rovinieta) , de acum 3 ani )?Cum as putea sa contest aceste sume?Le pot recupera ?(Mentionez ca le-am platit pentru a mi se ridica poprirea dupa cont-inclusiv contul de salariu)
Pentru a contesta aceasta decizie trebuie neaparat sa apelez la ajutorul unui avocat?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: claudia25 , utilizator 12:49, 20 Octombrie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc pentru raspuns.Ma puteti ajuta sa redactez acest document ?Imi puteti da un exemplu in care sa vad cam ce ar trebui sa scriu in el?Nu pot opta pentru varianta de judecare in lipsa?
Unde anume se depune aceasta contestatie?
Buna ziua!
Ma aflu in aceiasi situatie ca si dvs, va rog frumos imi puteti spune daca ati facut vreun demers in acesta privinta?Daca da, va rog sa imi spuneti cum ati procedat ! Va multumesc!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire pe salariu amenda rovinieta 2012. pot anula amenda? andreiionel andreiionel Am primit pe email ca am poprire pe contul de la ING sub acest mod. Stimate client, Va informam ca in data de 17.08.2015 pe contul/conturile ... (vezi toată discuția)
Probleme cu recuperatorii ancaho ancaho Buna ziua, Am avut un contract de credit cesionat catre o firma de recuperari. Nu am dat curs amenintarilor, adreselor si somatiilor recuperatorilor intrucat ... (vezi toată discuția)
Recurs facut de cnadnr ptr amenda rovinieta auto vandut marian3578 marian3578 buna ziua..sa povestesc pe scurt...am primit in primavara o amenda rovinieta la un autoturism vandut in anul 2011..am contestat amenda ,am depus dovezile de ... (vezi toată discuția)