avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 191 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Probleme cu recuperatorii
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Probleme cu recuperatorii

Buna ziua,
Am avut un contract de credit cesionat catre o firma de recuperari. Nu am dat curs amenintarilor, adreselor si somatiilor recuperatorilor intrucat sumele solicitate erau cu mult mai mari decat cele datorate de mine. Dupa vreo 4 ani de la cesiune m-am trezit cu poprire pe contul de salariu de la executor. Nu am facut contestatie cu invocarea prescriptiei pt ca sunt de buna credinta-aveam totusi o datorie... iar suma solicitata cu tot cu chelt de executare era cea corecta. Am terminat de achitat suma pretinsa, mi s-a ridicat poprirea... dar acum primesc in continuare somatii gen: "Sunati urgent la... pentru clarificarea situatiei datoriilor dumneavoastra ", telefoane prin care mi se spune ca lor nu li s-a virat nimic in cont si ca figurez in continuare cu datorii la ei... etc. Eu le-am raspuns frumos ca banii au fost virati automat in contul executorului si ca ar trebui sa ia legatura cu acesta... nu cu mine... insa tot ma suna si ma someaza sa le trimit dovezi, copii dupa viramente... e legal asa ceva?
Ultima modificare: Sâmbătă, 22 Aprilie 2017
ancaho, utilizator
Cel mai recent răspuns: DenisRif , utilizator 21:31, 22 Aprilie 2017
ACESTI NENOROCITI SAMSARI VEGHEATI IMPACIUNITOR DE TOATE INSTITUTIILE STATULUI si adorati de teroristul ISARESCU ....nu mai au niciun drept sa mai execute silit in numele bancii...Pe mine aceiasi firma ma executa a treia oara dupa ce in prealabil am castigat doua contestatii si mi-am luat banii inapoi...O judecatoare inteleapta ma certa ca de ce cer daune morale si nu mi-a acordat....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamuriri titlu executoriu leusan leusan daca un contract IFN ,pentru care s-a executat silit debitorul pentru,, rate restante ,penalitati si capital ramas de rambursat la contractul cu nr xxxxx\\" , ... (vezi toată discuția)
Executare silita si cesionare creanta? creatorz creatorz Buna ziua. Am obtinut un credit de nevoi personale la banca pe 5 ani.Timp de 4 ani am platit rata integral dupa care am fost disponibilizat si nu am mai ... (vezi toată discuția)
Restante rate banca rosiorilor rosiorilor In timp ce eram angajat am contractat un credit de nevoi personale. Am fost disponibilizat, am anuntat banca despre acest fapt , intand in somaj am solicitat ... (vezi toată discuția)