avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 459 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... recurs facut de cnadnr ptr amenda rovinieta auto vandut
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

recurs facut de cnadnr ptr amenda rovinieta auto vandut

buna ziua..sa povestesc pe scurt...am primit in primavara o amenda rovinieta la un autoturism vandut in anul 2011..am contestat amenda ,am depus dovezile de care dispuneam iar judeactorul mi-a dat castig de cauza transformand contraventia in avertisment...cnadnr-ul a facut contestatie,am primit acasa un plic..nu mai am nici o idee ce trb sa fac in continuare sau ce trebuie sa scriu ptr acest recurs...daca ma poate ajuta cineva..cu stima
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 19:52, 10 Octombrie 2016
Buna seara,
Va dresati instantei solicitand respingerea recursului. (E vorba de recurs nu de contestatie)
Daca nu va descurcati va adresati unui avocat care sa va ajute si onorariul il veti recupera de la CNADNR.
scuze,,recurs...sunt un pic debusolat..nu ma asteptam la asta..pana acum m-am descurcat singur..acum simt ca nu stiu incotro sa o apuc#-o....imi zice sa depun o intampinare iar cu litere ingrosate SUB SANCTIUNEA DECADERII DIN DREPTUL DE A MAI DEPUNE PROBE SI DE A INVOCA EXCEPTII..ce ar trb sa scriu in acea intampinare???cu stima
Buna seara,
Va trebui sa demontati cele afirmate in recurs de CNADNR.
Sunt obligati sa formuleze toate caile de atac in caz contrar platind din buzunar sumele pierdute in dosare.
Asa ii obliga Curtea de Conturi.
Consultai un avocat ca sa va descurce.
multumesc ptr raspuns
Solicitați respingerea recursului invocând faptul că nu ați săvârșit fapta. Pe viitor, pentru a nu mai fi amendat, solicitați menționarea (în sistemul informatic național de evidență a vehiculelor) a înstrăinării autovehiculului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie de plata cristiana cristiana buna ziua! va rog sa ma ajutati cu un sfat. am luat in 2005 rovinieta pentru primul trimestru pe care am achitat-o dar pe urmatoarele nu le-am luat pt ca nu ... (vezi toată discuția)
cum raspund la comunicare adresa de la judecatorie? marimarimari marimarimari Buna seara, am depus la judecatorie o cerere de anulare a unui PV de la CNADNR. Am primit o amenda deoarece actualul proprietar al masinii mele nu a ... (vezi toată discuția)
Recurs la o plangere contraventionala data de cnadnr piciugabriel piciugabriel Am vandut o masina in data de 10.08.2012,in aceeasi zi am radiat-o de la finante ,am dovada radiarii. Dupa 5 luni incep sa primesc un lung sir de amenzi ... (vezi toată discuția)