avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Poprire pe salariu amenda rovinieta 2012. Pot anula ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Poprire pe salariu amenda rovinieta 2012. Pot anula amenda?

Am primit pe email ca am poprire pe contul de la ING sub acest mod.

Stimate client,

Va informam ca in data de 17.08.2015 pe contul/conturile dumneavoastra deschis/e la ING Bank a fost instituita o poprire.

In situatia in care, in conturile deschise la ING, incasati venituri din salarii, alocatii, indemnizatii, sume provenite din proiecte/finantari europene sau alte fonduri care nu sunt supuse integral sau partial executarii silite prin poprire, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 021 402 83 91.

Poprirea are urmatoarele date de identificare:

Debitor: P. m Gabriel

Organul de executare: Administratia Judeteana a Finantelor Publice Botosani

Suma poprita: 225 RON

Suma poprita reprezinta Adresa nr. 2033182 / 10.08.2015; Dosar exec 17812....

Intre timp aflu ca tot ieri la locul de munca am poprire pe salariu din acest motiv.


Am sunat la ANAF si mi-au spus ca poprirea este din cauza unei amende rovinieta din 2012 venita de la CNDAR desii eu in acesti 3 ani nu am primit acasa nici macar o insttiintare.

Ce pot face in acest caz? Deja poprirea este facuta pe salariu iar luna viitoare voi lua mai putin cu 225 lei ...desii acum 3 ani am platit aceea rovinita si nu imi amintesc sa fi circulat macar o zi fara ea dar nu mai am aceea chitanta..

Pot contacta un avocat sa pot anula aceea amenda? Se merita? sunt sanse sa recuperez acesti bani? Mentionez ca daca nu primeam acest email habar aveam de poprire NEPRIMIND la domiciliu nici un act in sensul asta.

Va multumesc si astept raspunsul dumneavoastra
Daca aveati rovinieta se merita sa va judecati.
In caz contrar nu se merita...sa angajati avocat...

Doar daca aveti de achitat si onorariu de executor judecatoresc s-at putea merita.

Statul insa din cate stiu nu foloseste executori judecatoresti in astfel de cazuri.
Ultima modificare: Miercuri, 19 August 2015
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
de asta imi era teama si mie ...plata executorului..dar poprirea pe salariu este de fix 225 ron.

am vazut multe cazuri ca s-au contestat amenzile astea venite dupa 3 ani din senin...invocand termenul de 2 luni cand trebuie sa fiu anuntat..etc..ori semnatura electronica.

am inteles ca trebuie sa fac plangere contraventionala..iar daca castig...banii ii pot recupera de la ANAF ? vad ca intr-o singura zi au facut poprire..dar la recuperat bani de la stat...
daca voi mai primi amenzi rovinieta ma gandesc sa o dau in judecata pe fosta nevasta...masina fiind bun comun sa plateasca 1/2 din amenda. se poate asa ceva?
Nu, cel care o conduce e vinovat ca nu a cumparat rovinieta.
Culpa apartine conducatorului autovehiculului ,ptr.225 lei nu merita sa angajati avocat.

Alte discuții în legătură

Amenda rovinieta sosita dupa divort andreiionel andreiionel In luna iunie 2013 am parasit domiciliul conjugal si a ramas masina la fosta sotie. aceasta a circulat in august 2013 fara rovinieta iar tocmai ... (vezi toată discuția)
Amenda circulatie + amenda rovinieta bughy84 bughy84 Acum 1 an am primit oprire pe conturi de la un executor pentru roviniete din 2011 - de platit mai bine de 1000 ron la cnadnr (sumele rovinietelor si ... (vezi toată discuția)
Despre poprire yonutz113 yonutz113 Buna seara Am un card de debit emis de banca ING pe care imi primesc salariul de la angajator. In trecut am efectuat tranzactii online la o camera de jocuri ... (vezi toată discuția)