avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... AMENDA ROVINIETA SOSITA DUPA DIVORT
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

AMENDA ROVINIETA SOSITA DUPA DIVORT

In luna iunie 2013 am parasit domiciliul conjugal si a ramas masina la fosta sotie. aceasta a circulat in august 2013 fara rovinieta iar tocmai in august 2015 am primit poprire pe salariu de la ANAF sa platesc 225 ron amenda . Fosta sotie nu vrea sa plateasca aceea amenda desii a circulat...iar masina era pe numele meu bun comun. O pot actiona in judecata sa plateasca ? la aceea data eram casatoriti..fiind divortat de ea oficial din mai 2014. Iar acum a venit aceea poprire de la ANAF pe numele meu..masina am vandut-o intre timp si am impartit banii...amenda vad ca ...o platesc integral..ce pot face?
Cel mai recent răspuns: andreiionel , utilizator 16:23, 8 Octombrie 2015
Suma este relativ mică. Mai mult ați plăti printr-o acțiune în instanță și mai ales ați trage psihic . Nu cred că merită . Mai bine o achitați și ați scăpat.
am achitat..problema este ca fosta sfideaza amenda asta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire pe salariu amenda rovinieta 2012. pot anula amenda? andreiionel andreiionel Am primit pe email ca am poprire pe contul de la ING sub acest mod. Stimate client, Va informam ca in data de 17.08.2015 pe contul/conturile ... (vezi toată discuția)
Amenda rovinieta masina vanduta Ana-Maria S Ana-Maria S Buna ziua, Am vândut o mașină în 2015, iar în 2016 am primit o amenda rovinieta, iar ulterior am trimis un mail la CNAIR cu contractul de vanzare si ... (vezi toată discuția)
Buna dimineața, am vândut si eu o masina in luna mai si am ... Iulian-Catalin Iulian-Catalin Buna dimineața, Am vândut si eu o masina in luna mai si am uitat sa înstrăinez talonul si acum am primit o amendă din luna august,persoana refuza sa o ... (vezi toată discuția)