avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Activitate CaMarius

Activitate CaMarius

Puteti defini exact, ce inseamna probe in cazul meu? Am factura dupa schimbarea volantei si a chitului de ambreiaj precum si piesele vechi (stricate).
Buna ziua, as vrea sa va aduc la cunoștința o problema pe care o am in urma achiziționării unei mașini second hand. Mașina e un Opel Insignia din 2009 și am plătit 28 000 lei doar ca după câteva zile am dus-o la un service și am descoperit ceva probleme la ea respectiv volanta și chit de ambreiaj defecte ( pe care le-am schimbat = 3900 lei), doua injectoare defecte ( mi s-a adus la cunoștința doar de unul, înaintea achiziționării), plăcute de frâna și discuri distruse ( nu mi s-a zis nimic despre asta). Am sunat fostul proprietar sa-l rog sa îmi despăgubească măcar Chitul de ambreiaj și volanta sau o parte din totalul prețului dar nu vrea spunându-mi sa o vând și eu la rândul meu. Dețin cartea mașinii, talonul și unul din cele 4 exemplare ale contractului de vânzare cumpărare. Pot anula contractul de vânzare cumpărare? Pot recupera o parte din prejudiciu?.