avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 861 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Anularea contractului de vanzare cumparare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Anularea contractului de vanzare cumparare

Buna ziua, as vrea sa va aduc la cunoștința o problema pe care o am in urma achiziționării unei mașini second hand. Mașina e un Opel Insignia din 2009 și am plătit 28 000 lei doar ca după câteva zile am dus-o la un service și am descoperit ceva probleme la ea respectiv volanta și chit de ambreiaj defecte ( pe care le-am schimbat = 3900 lei), doua injectoare defecte ( mi s-a adus la cunoștința doar de unul, înaintea achiziționării), plăcute de frâna și discuri distruse ( nu mi s-a zis nimic despre asta). Am sunat fostul proprietar sa-l rog sa îmi despăgubească măcar Chitul de ambreiaj și volanta sau o parte din totalul prețului dar nu vrea spunându-mi sa o vând și eu la rândul meu. Dețin cartea mașinii, talonul și unul din cele 4 exemplare ale contractului de vânzare cumpărare. Pot anula contractul de vânzare cumpărare? Pot recupera o parte din prejudiciu?.
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 16:31, 17 Ianuarie 2020
~ Conținut șters la cerere ~
Bună ziua. Puteți cere revoluționează contractului în instanta. Trebuie sa aveți probe în susținerea cererii .
~ Conținut șters la cerere ~
Da, rezoluțiunea contractului am vrut sa scriu dar cred ca userul a înțeles la ce ma refer. Scriu de pe tel mobil și se mai produc mici erori de ortografie dar cred ca nu suntem la ora de caligrafie sa facem corecturi nu?
Puteti defini exact, ce inseamna probe in cazul meu? Am factura dupa schimbarea volantei si a chitului de ambreiaj precum si piesele vechi (stricate).

Alte discuții în legătură

Garantie automobil mirafarm mirafarm Buna ziua, Vă scriu in ideea ca cineva ma poate indruma in rezolvarea urmatoarei probleme: In luna februarie 2012 am achizitionat un autoturism de teren in ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract dealer auto loredanadiana loredanadiana Buna ziua! In data de 22. 08. 2012, am incheiat cu o societate din Bacau (dealer auto) un contract de vanzare-cumparare pentru achizitia unui autoturism ... (vezi toată discuția)
Cumparare masina cu motor defect, fara ca vanzatorul sa imi comunice acest lucru fitcros fitcros Cumparare masina cu motor defect Am cumparat in vara anului trecut o masina de pe OLX cu motor defect, fara ca vanzatorul sa imi comunice acest lucru. Masina ... (vezi toată discuția)