avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Activitate Lary22

Activitate Lary22

Buna .Intrebarea mea este daca sotul meu poate sa treaca copilu meu pe numele lui? Care sunt pasi de urmat daca se poate si cat dureaza?Eu am un baiat de 11 ani ,cand baiatul meu a avut aproape 2 ani Tatal lui ma parasit iar eu am plecat la Mama, dupa un an lam cunosut pe actual meu sot cu care mam casatorit de curand,(cu tatal copilului meu nu am fost casatorit,iar copilulu poarta numele tatalui)impreuna cu sotul meu am crescut baiatu tatal copilului in toti ani acestia nu a ajutat cu nimic la crestera lui dar nici nu iam cerut. Acum fiind casatorita legal asi dori ca copilul meu sa aiba acelasi nume de famile ca mine sotul meu fiind deacord la fel si tatal copilului.
Răspuns la discuția Adoptia
Buna ziua si Multumesc pentru raspuns.Da tatal copiluli este deacord. Baiatul meu avea 2 ani jumate cand lam cunoscut pe Actualul meu sot acum baiatul are 11 ani.pana in prezent fostul sot nu era deacord acum find si el casatorit sotia lui asteptand un copil a spus ca este deacord. ( cu primul sot nu eram casatorita cu acte).
Discuție Adoptia
Buna seara .Asi Dori sa stiu cum se procedeaza adoptia ? Sotul meu vrea sa imi adopteze copilul si sa il treaca pe numele lui. (Copilul find din prima casatorie purtand numele fostului sot).A si vrea sa stiu cum se procedeaza si cat timp Dureaza? Multumesc anticipat