avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters426573

Activitate ContSters426573

Dupa cum am pus si intrebarea mai sus, doresc sa stiu si costurile acestui divort in mare, la partaj bunurile mobile 32k euro; doresc si un avocat;
Deci pot sa fac divortul in Romania? cu toate ca ea nu a avut resedinta aici, si a locuit 3 ani ca studenta, iar in ultimul an neam casatorit? Ea a fost casnica din momentul casatoriei pana acuma. nu are venituri nici in preznt, eu sunt tot ppersoana care o intretine trimitand bani acolo.
Buna ziua, Nu stiu cum sa procedez in aceste lucruri. Sunt casatorit de 4 ani cu cetateana Kazakha. In 2013, in romania, bucuresti am facut casatora. Am avut o resedinta temporara in China, dupa care neam mutat in Romania cu viza temporara ea. Oficial nu a avut resedinta pe timpul casatoriei in Romania, dar nici eu nu am avut resedinta pe timpul casatoriei in Kazakhstan. Practic amandoi am avut locuinta declarata in tara fiecaruia. De curand ea a plecat din tara pe motivul ca nu mai poate sta cu mine si a luat copilul cu ea. Ma rugat sa facem divort si sa ii dau banii de partaj.

Doresc sa fac divort aici in Romania, certificatul de casatorie fiind romanesc si intocmit in romania. Doresc sa termin cat mai repede procedurile de divort si partaj.

Vreau sa stiu ce implica acestea ca si costuri si timp, si am nevoie de un avocat.