avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Activitate Monaalina

Activitate Monaalina

Răspuns la discuția Executare pedeapsa
Si inca ceva, a avut sentinta data de Tribunalul Bucuresti, apoi a urmat apelul nostru la Curtea de Apel...a fost respins, ramanand la decizia anterioara de a executa 3 ani si 6 luni...se mai poate face ceva din punct de vedere legal? La Inalta curte de casatie? Sau acolo i se poate da mai mult? Mentionez ca a fost condamnat in baza legii 143/2000 art.2. Si a beneficiat si de scaderea aceea din pedeapsa in baza faptului ca a recunoscut.. vreau sa stiu daca mai putem face acest demers acum, si daca poate lua suspendarea executarii sau risca sa i se dea mai mult?
Multumesc!
Răspuns la discuția Executare pedeapsa
Multumesc frumos! Da are sub 60 de ani, respectiv 34...
Deci daca va muncii, si va avea o conduita buna, ar putea sa ceara liberarea conditionata la jumatatea pedepsei? Adica din totalul celor 40 luni, la 20 de luni poate beneficia de acest lucru? Apreciez foarte mult ca imi raspundeti
Buna seara, iubitul meu a fost condamnat la 3 ani si 6 luni cu executare dintre care 2 luni a stat in arest preventiv, acum se afla in inchisoare in carantina, intrebarea mea este: cat trebuie sa faca din acest total de pedeapsa pana va putea fi eliberat? Se fac 12 luni la an? Sau 8 luni? Daca va muncii pe durata detentiei, poate iesii la jumatatea ppedepsei? Am inteles ca liberarile conditionate nu prea se dau aici...Mentionez ca este prima fapta, si are o conduita morala f buna