avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Activitate Clauele

Activitate Clauele

Buna am un credit făcut acum ceva timp este neplătit când l-am luat eream necăsătorită de un an m-am căsătorit și am făcut și un bebe acum întrebarea mea vina banca ii poate pune poprire pe salariu soțului din cauza mea... specific nu am girat cu nimic nu am giranți a fost de nevoie personale are acum legătura cu soțul se poate să-i oprească lui din salariu pentru ca eu nu am plătit ?
Răspuns la discuția Pot pierde garsoniera
Se poate pune sechestru pe sume atât de mici? Nu am garantat cu nimic dar din cate m-am interesat așa se va proceda nici nu cred ca vor ieși actele și o sa puna sechestru pe locuința!multumesc mult pentru răspuns !
Am o mare nelămurire am un credit de nevoi personale(3000 lei erea valoarea) și doua carduri pe care am luat ceva electrocasnice de acum câțiva ani ,luate când eream necăsătorită acum in prezent sunt căsătorită, am fost executata de judecător însă nu au avut ce să-mi execute decât poprire pe conturi ,nu am servici in prezent, acum soțul dorește sa cumpărăm o garsoniera cu banii Cash întrebarea mea ar fi putem pierde garsoniera pentru aceste sume bineînțeles ca sumele nu mai sunt aceleași cred ca ajung undeva la 10000 lei toate cu cheltuieli de judecată cu tot!astept răspund urgent va rog !