avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Pot pierde garsoniera
Discuție deschisă în Executare silită

Pot pierde garsoniera

Am o mare nelămurire am un credit de nevoi personale(3000 lei erea valoarea) și doua carduri pe care am luat ceva electrocasnice de acum câțiva ani ,luate când eream necăsătorită acum in prezent sunt căsătorită, am fost executata de judecător însă nu au avut ce să-mi execute decât poprire pe conturi ,nu am servici in prezent, acum soțul dorește sa cumpărăm o garsoniera cu banii Cash întrebarea mea ar fi putem pierde garsoniera pentru aceste sume bineînțeles ca sumele nu mai sunt aceleași cred ca ajung undeva la 10000 lei toate cu cheltuieli de judecată cu tot!astept răspund urgent va rog !
Cel mai recent răspuns: Clauele , utilizator 23:14, 7 Aprilie 2017
Orice proprietate care va apare pe numele dvs. va putea fi executata
Nu faceți imprudența să cumpărați imobil acum, că nici nu apucați să vă mutați în el, executorul îl pune imediat sub sechestru, și apoi îl vinde.
Se poate pune sechestru pe sume atât de mici? Nu am garantat cu nimic dar din cate m-am interesat așa se va proceda nici nu cred ca vor ieși actele și o sa puna sechestru pe locuința!multumesc mult pentru răspuns !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita adriana1234 adriana1234 Sotul s-ar putea sa ajunga in situatia de executare silita pentru o suma de bani. Intrebare: apartamentul in care locuim este pe numele meu, cumparat inainte ... (vezi toată discuția)
Executare mobila mnmn mnmn Buna ziua, puteti sa-mi spuneti va rog, care ar fi procedura in cazul unei executari mobile de ~8500 lei, cheltuieli de judecata si taxa de timbru pentru un ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, multumesc anticipat pentru raspuns, va deranjez cu ... Laura_89 Laura_89 Buna ziua, Multumesc anticipat pentru raspuns, va deranjez cu aceasta situatie: Sotul are poprire la angajator pentru un credit vechi. Salariul il ia ... (vezi toată discuția)