avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 465 soluții astăzi
Forum Activitate Andreea Balan

Activitate Andreea Balan

Discuție Suprapunere Ccc
Buna ziua ! Sunt in ccc1 . Copilul va face 2 ani in iunie . Tatal nu isi poate lua luna deoarece nu munceste in Romania . Voi naste al doilea copil in aprilie . Ce acte imi vor trebui ptr perioada de suprapunere dar si continuitate 2 ani ?
Situatia mea este in felul urmator : 10 luni le am muncite in Scotia .. inainte de nasterea copilului voi avea inca 2 3 luni lucrate in Romania . Sa inteleg ca as putea beneficia ? Daca da va rog sa imi spuneti ce as putea face tinand cont ca noi nu avem contractul in original si agentia prin care am muncit nu are stampila . S-ar lua in considerare eu putand sa aduc si dovada cu lunile si salariul primit .
In ultimul an am muncit in Scotia ( membra Ue ) . M-ar interesa daca pot beneficia de indemnizatie si concediul maternal in Ro deoarece voi naste in Romania in urma unor complicatii . Si daca da va rog spuneti-mi ce acte pot aduce tinand cont de faptul ca aici ca angajati nu avem contractele in original (doar copii) plus ca ei nu au stampila :( ... cum pot dovedi ... daca voi aduce de la guvern dovada ca am platit taxe plus copia contractelor mi se pot lua in calcul ? Multumesc
In cazul in care eu am muncit intr-o tara membra Ue pot beneficia ? Si daca da ce acte doveditoare pot aduce pentru a mi se lua in calcul? Multumesc