avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Suprapunere Ccc
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Suprapunere Ccc

Buna ziua ! Sunt in ccc1 . Copilul va face 2 ani in iunie . Tatal nu isi poate lua luna deoarece nu munceste in Romania . Voi naste al doilea copil in aprilie . Ce acte imi vor trebui ptr perioada de suprapunere dar si continuitate 2 ani ?
Ultima modificare: Joi, 31 Ianuarie 2019
Manuela Rășină, administrator

Alte discuții în legătură

Indemnizatie al doilea copil eualexandra eualexandra Buna seara! Ma aflu in urmatoarea situatie: la anul voi naste al doilea copil aproximativ la aceeasi data cand primul va implini 2 ani. Eu am luat ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie copil 2 eleonard eleonard Buna ziua ! am nascut in iunie 2011 primul copil si am beneficiat de indemnizatie fiind studenta. In iunie 2012 am terminat facultatea ,iar in ianuarie 2013 ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere al doilea copil GheOana GheOana Buna ziua! Sunt studenta si am nascut pe 15 martie 2015. Beneficiez de indemnizatie de crestere a copilului pana in martie 2017. Acum sunt din nou insarcinata. ... (vezi toată discuția)