Buna ziua, acum 6 luni, am avut parte de o intamplare nefericita, conducand pe timp de seara, mi-a sarit un pieton pe trecere, cu mentiunea ca nu l-am vazut din cauza masinilor parcate, intr-adevar aveam viteza putin peste limita normala. Contactul a fost cumva lateral, dumnealui lovindu-se de usa mea din spate.. dupa care domnul s-a dezechilibrat mai mult si a cazut. M am dat jos din masina, si am vrut sa sun la 112, si sa l duc pe domn la cea mai apropiata sectie medicala, insa dumnealui a refuzat orice.. Ne am inteles impreuna, ca sa vedem cum se simte, si apoi sa luam o decizie. Au trecut mai multe saptamani in care am tinut legatura, domnul preciza mereu ca nu se simtea bine, dar totusi refuza orice investigatie.. Intre timp, dupa aproape 3 luni in care nu am mai vorbit, si din cauza ca i-am pierdut numarul dansului, dat fiind faptul ca am dat telefonul la reparat, si mi s-a intors fara numere... primesc astazi un apel, practic dupa 6 luni de la accident cum ca domnul in cauza nu se simte bine, si sa ne vedem. Intrebarea mea ar fi, ce anume ar fi de facut.. Va multumesc anticipat