avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Activitate asdf21314

Activitate asdf21314

Răspuns la discuția Accident usor cu victime
In primul rand va multumesc pentru raspunsuri.. asa o sa si procedez.. Deci sa inteleg ca sunt acoperit de lege... Totusi, de ce as mai putea fi acuzat de ceva in acest moment?
Răspuns la discuția Accident usor cu victime
Am inteles.. Nu as vrea sa il las de izbeliste... Adica o sa ma intalnesc cu el... Dar mi se pare ca exagereaza mult prea mult... De asta am intrebat cat as putea trage de chestia asta..
Răspuns la discuția Accident usor cu victime
Va multumesc frumos pentru raspunsuri. O sa merg sa ma intalnesc cu domnul respectiv, si o sa il duc la un medic..
Buna ziua, acum 6 luni, am avut parte de o intamplare nefericita, conducand pe timp de seara, mi-a sarit un pieton pe trecere, cu mentiunea ca nu l-am vazut din cauza masinilor parcate, intr-adevar aveam viteza putin peste limita normala. Contactul a fost cumva lateral, dumnealui lovindu-se de usa mea din spate.. dupa care domnul s-a dezechilibrat mai mult si a cazut. M am dat jos din masina, si am vrut sa sun la 112, si sa l duc pe domn la cea mai apropiata sectie medicala, insa dumnealui a refuzat orice.. Ne am inteles impreuna, ca sa vedem cum se simte, si apoi sa luam o decizie. Au trecut mai multe saptamani in care am tinut legatura, domnul preciza mereu ca nu se simtea bine, dar totusi refuza orice investigatie.. Intre timp, dupa aproape 3 luni in care nu am mai vorbit, si din cauza ca i-am pierdut numarul dansului, dat fiind faptul ca am dat telefonul la reparat, si mi s-a intors fara numere... primesc astazi un apel, practic dupa 6 luni de la accident cum ca domnul in cauza nu se simte bine, si sa ne vedem. Intrebarea mea ar fi, ce anume ar fi de facut.. Va multumesc anticipat