In urma cu cateva zile am depus pe numele meu, o plangere la politie legata de comportamentul unor chiriasi care deranjeaza frecvent, locatarii scarii de bloc in care locuiesc, la ore tarzii din noapte.
Plangerea a fost insotita si de semnaturile mai multor persoane vecine de suferinta.
Intre timp am fost sunat de catre politistul de proximitate care doreste sa invite pe toti acesti semnatari sa dea o declaratie la circa. Aceste declaratii nu pot fi date, spune domnul politist, decat in intervalul orar 08.00-16.00 adica doar atunci cand poate dansul deci automat declarantii trebuie sa se invoiasca de la serviciu pentru asta.
Intrebarea mea: Este normal cum se procedeaza sau este un abuz? Nu ar fi mai normal ca domnul politist sa vina si sa faca ancheta la fata locului? Daca am facut plangerea de ce mai trebuie si alte declaratii si de ce sa fie atatia oameni (sapte) pusi pe drumuri in timpul cand acestia trebuie sa se afle la serviciu? Politia se afla in slujba cetatenilor sau invers?
Va multumesc!
Sunt deranjat frecvent de catre chiriasii care locuiesc sub ap. meu. Administratorul de bloc sau presedintele au vreo obligatie in acest sens?
Multumesc!